Anagold Madencilik Ortaokulu

Vizyon: Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:30-11:55 12:55-15:25
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(446)711 3111

WEB - https://anagoldortaokulu.meb.k12.tr

Adres - FATİH MAH. ZİKRİ AKIN/11 CAD. ANAGOLD MADENCILIK ORTAOKULU BLOK NO 13 İLİÇ / ERZİNCAN

Öğretim Şekli :Tam Gün eğitim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Tren